Mis on ühist Kuressaare linnakodaniku komisjonil nokklooma paradoksiga

Roland Mere
Copy
Roland Mere
Roland Mere Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Vastus on lihtne – mitte midagi. Nokkloom muneb kui lind või roomaja, toidab poegi piimaga nagu imetaja ning ta on mürgine. Veider, eks ole? Lisaks kõigele on tal pardi nokk," kirjutab Kuressaare linnakodaniku komisjoni liige Roland Mere.

Kuressaare linnakodaniku komisjonis on kõik liikmed Kuressaare näo ja taustaga. Nad on kas pikema või lühema staažika linnaelanikud ja kõik nad hoolivad oma linnast. Enamik liikmetest on kas Saaremaa valla volikogu liikmed või asendusliikmed ehk teatud mandaadiga. Ja kuna komisjoni liikmed on niivõrd erinevate valdkondade esindajad, siis on märgata ka tugevat sõnaõigust vallavalitsuse otsustes Kuressaare suhtes.

Soovin rõhutada, et kui muud Saaremaa vallavolikogu komisjonid on valdkonnapõhised, siis linnakodaniku komisjon on aruteludesse võtnud kõige erinevamaid linnaelu ja olmet puudutavaid küsimusi. Viimaseks näiteks linnaruumi planeeringute, avalike ürituste, mälestusmärkide, tänavanimede ja muude teemade kõrval võib tuua komisjoni seisukoha vana leivakombinaadi suhtes.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles