KÜLAVAHELOOD Saaremaa merekultuuri seltsi liikmed Toompeal ja Lennusadamas

Copy
MEREMUUSEUMIS: Vahase saare mehele Arvi Preile ka kuressaarlasele Astrid Sepale meenub eksponaate vaadates midagi põnevat.
MEREMUUSEUMIS: Vahase saare mehele Arvi Preile ka kuressaarlasele Astrid Sepale meenub eksponaate vaadates midagi põnevat. Foto: Aare Laine

"Vahel on väga hea, kasvõi päevaks oma kodukülast kaugemale rännata. Ja kui saad selle päeva jooksul uut informatsiooni, näha uusi paiku, viibida kohas, kuhu oma algatusel iga päev ei saagi, teeb see päeva palju meeldejäävamaks, muljeterikkamaks. Neljapäeva varahommikul alustasid Saaremaa merekultuuri seltsi liikmed ja selle tütarseltsi Salava liikmed väikebussiga, roolis Aavo Kaimer, teekonda Tallinna poole, sihiks ei midagi muud kui Toompea," alustab saatejuht Aare Laine saadet.

Saarlaste vastuvõtjaks oli Riigikogu liige, Karala küla mees Mart Maastik, kes päikesepaistelisel ennelõunal Toompea lossi hoovis omakandi inimestele tere tulemast ütles. Teadagi aga seegi, et opositsiooni erakonna liikme päevad ülekantud tähenduses nii päikesepaistelised olegi. Sellest räägib Mart Maastik saates pikemalt ja detailsemalt.

Kõigepealt räägib saarlaste võõrustaja oma töödest´tegemistest parlamendis, seejärel on ta saarlastele maja tutvustades giidiks. Kuulajad saavad teada, milliseid ruume saadikud kasutavad, milliseid võimalusi ajalooline hoone parlamendi tööks pakub. .

Tagasi üles