PARDIRALLI KORRALDAJAD Ott Tänakust saab Pardiralli koondise peatreener

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Koos vabariigi president Alar Karisega seisavad nad mõlemad Pardiralli selja taga, et üheskoos toetada vähihaigete laste ning nende perekondade võitlust raske haigusega ja seeläbi tõsta avalikkuse teadlikkust.

Tänak nentis, et on oma perega näinud ja kogenud lähedalt, kui keeruline ja kurnav on võitlus vähiga, vahendab Pardiralli ametlik lehekülg sotsiaalmeedias.

"Kirjeldamatult raskeks muutub see aga siis, kui haigusega peavad rinda pistma kõige pisemad. Paraku on see karm reaalsus, mis võib tabada meid kõiki ja seda väga ootamatult. Sellisteks puhkudeks on oluline, et oleks olemas tugivõrgustik, kes aitab nii nõu kui ka jõuga. Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu spetsialistid on siinkohal aga just need abilised, kes seda tugivõrgustikku luua aitavad. Seetõttu on mul väga hea meel olla tänavu osa Pardiralli meeskonnast ning hoiame pöialt, et starti jõuaks kõik 20 000 parti," ütles Ott Tänak.

Lisaks paneb Ott Tänak enda tiimiga välja eriauhinna, mis loositakse välja kõigi pardiomanike vahel. See tähendab, et ühel õnnelikul võitjal on võimalus kogeda, mida tähendab olla Ott Tänaku kaardilugeja päris WRC auto kõrvalistmel.

Soeta endale võistluspart www.pardiralli.ee.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles