KÜLAVAHELOOD Pärni küla Uueelu talu noorperemees Peeter Jürisson võistleb Pariisi olümpiamängudel

Aare Laine
Copy
PUHKEHETK KODUÕUES. Neljapäeva lõuna paiku jõudis Eesti Mereinstituudi madrus-tehnik Peeter Jürisson korraks koju, et peagi taas Tallinna startida ja sealt edasi enne Pariisi olümpiamänge Itaaliasse võistlema sõita.
PUHKEHETK KODUÕUES. Neljapäeva lõuna paiku jõudis Eesti Mereinstituudi madrus-tehnik Peeter Jürisson korraks koju, et peagi taas Tallinna startida ja sealt edasi enne Pariisi olümpiamänge Itaaliasse võistlema sõita. Foto: Aare Laine

Saatejuht Aare Laine alustab saadet küsimusega kuulajaile. "Kui küsida teie käest,kes on see saarlane, kes Eesti esinduses võistlejana võtab augustis ette teekonna Pariisi olümpiamängudele, kas oskate vastata?" küsib saatejuht.

Saatejuht arvab, et enamik kuulajaid teab, kes on see mees. Külavahelugude saate mikrofoni avabki reporter talus, kus tulevane olümpiasportlane elab. Mitmekülgse külamehega juttu vestes teemadest puudust ei tule.

Aga enne Pärni külla sõitmist vestleb raadiomees sama kandi meestega, kes aastakümneid tagasi pärast ametikooli või tehnikumi lõpetamist sinna elama ja tööle tulnud ning jäänud. Saatejuht küsib neiltki, kas nad teavad meest naaberkülast, kellele olümpiamängud ees terendavad. Üks vastajatest teab, teine mitte.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles