Üleskutse Toeta erivajadustega laste suvepäevi!

Copy
2023. aasta suvepäevade laagrilipu heiskamine.
2023. aasta suvepäevade laagrilipu heiskamine. Foto: Saaremaa Toetava Hariduse Keskus

Oleme Saaremaa Toetava Hariduse Keskuse õppeosakonna meeskond – spetsialistid, kes töötavad ja toimetavad hariduslike erivajaduste lastega. 22.-26. juulini korraldame juba 23. suvepäevad hariduslike erivajadustega lastele.

See on viiepäevane ööbimisega üritus, kus lapsed saabuvad esmaspäeval kaasas hea tuju ning reedel lähevad tagasi koju veel paremas meeleolus ja suurema teadmistepagasiga.

Suvepäevade peamine sihtrühm on Saaremaa Toetava Hariduse Keskuses õppivad erivajadusega lapsed ja noored.

Meie eesmärk on luua turvaline, pingevaba ning positiivne keskkond laste loovuse arendamiseks, elutervete väärtushinnangute kujundamiseks ja kinnistumiseks.

Igal aastal leiab meie suvepäevade kavast erinevaid tegevusi: meisterdamist, liikumist ning ka reis paikadesse, kuhu lapsed ise ei pruugi sattuda.

Meie jaoks on oluline kaasata lapsed laagri korraldusse. Koostöös valmivad laagri reeglid, koostame päevakava ning kuulame ettepanekuid tegevusteks, külalisteks.

Miks me korraldame suvepäevi? Ikka sellepärast, et lapsed ootavad suvepäevi väga. Samuti on lapsevanemad oma tagasisides maininud, kuidas suvepäevadel omandatud kogemused ja oskused toetavad laste toimetulekut sotsiaalses keskkonnas ning avardavad silmaringi.

Igal aastal annab suvepäevade korraldav meeskond endast parima, et ettevõtmine oleks kõigile lastele tasuta. Selleks me küsimegi teie, ettevõtjate ja eraisikute abi – ehk saaksite erivajadustega laste suvepäevade toimumist toetada.

Tagasi üles