Saaremaa Ettevõtjate Liit "Negatiivsuse lahenduseks on suvine Saaremaa!"

Saarte Hääl
Copy
Saarte Hääle lugejate jaanilõkkepildid.
Saarte Hääle lugejate jaanilõkkepildid. Foto: Erakogu

Saaremaa Ettevõtjate Liit kiitis kolmapäeval tehtud avalduses laevafirmat TS Laevad, kes suutis jaaniajal Väinamerel laitmatut tööd teha, ja laitis negatiivset ajakirjanikku, kes pärast jaani kirjutas pikkadest praamisabadest, mida tegelikult polnud.

Järgneb avaldus täismahus.

Läbi aastate on Saaremaa olnud paljude eestlaste eelistatuim sihtkoht jaanipäeva veetmiseks – erand ei olnud ka käesolev aasta.

Hiljuti avalikustas Virtsu-Kuivastu parvlaevaliini operaator TS Laevad, et käesoleva aasta jaanipäeva periood oli aegade edukaim – Saaremaale reisis rekordarv reisijaid ja sõidukeid.

Vaatamata rekordilistele numbritele, ei tekkinud sadamates pikki ootejärjekordi ning üleveod toimisid laitmatult.

Saaremaa Ettevõtjate Liit tunnustab siinkohal TS Laevade meeskonda efektiivse töö ja professionaalse teeninduse eest hooaja ühel oluliseimal perioodil.

Parvlaevaühendus on alati olnud saarlaste jaoks maanteepikendus, mis peab toimima laitmatult – TS Laevad suutsid seda ka tagada.

Lisaks jäävad saarlaste seas mõistetamatuks teatud ajakirjanike negatiivse alatooniga arvamuslood, milles kirjeldatakse väidetavaid jaanipäeva perioodi pikki järjekordi sadamates, kalleid pileteid ja suurt ajakulu.

Kas tegu on antud ajakirjanike negatiivse ellusuhtumise, halva tuju või mõne kolmanda teguri enesepeegeldus – seda teavad nemad vaid ise. Õnneks ei ole reaalsusel nende väidetega mitte midagi pistmist.

Ning üks on kindel, kogu selle negatiivsuse lahenduseks on suvine Saaremaa.

Külasta Saaremaad nädalavahetuseks, nädalaks või kogu kuuks – erinevaid tegevusi ja avastamisrõõmu jagub siin kõigile kogu hooaja vältel.

Tagasi üles