Vaata, kuidas läks korda Kaarma küladevaheline võrguturniir

Copy
Foto: Erakogu

Kaarma Kogukonna Spordimängude II etapp jätkus 20. juulil, kui vapramad külad tulid osalema küladevahelisele võrkpalliturniirile, vahendab Sk Kaarma sotsiaalmeedias.

Seekordne turniir toimus juba traditsiooniliselt Laoküla kiigeplatsil ning mängud toimusid liivaväljakul. Ilm oli planeeritult suvine ning mängud tasavägised ja tulised. Keegi lihtsalt punkte käest ära ei andnud, sest iga võidetud punkt tähendas palju.

Hinnates mängijate professionaalset taset, võib kindlalt öelda, et Kaarma piirkonna külades osatakse võrkpalli mängida.

Tänavu osales kuus võistkonda. Neis osa on juba aastaid osalenud, kuid oli ka uustulnukaid. Seekord mängisid kõiki kõigiga läbi ja seeläbi oli ka iga punkt ja võidetud geim kohe alguses ülioluline, sest võistkonnad oli võrdsed ja võiduvõimalused olid kõigil.

Turniiri käigus Muratsi ühtlane ja nende naisliikmete suurepärane ja vapper mäng viis neid võidust võiduni ja seeläbi said nad ka hinnalise I koha.

Samas II – IV koha osas toimusid tulised lahingud turniiri lõpuni ja kohtade jaotuse otsustas lõpuks geimide suhe. Seeläbi sai II koha Liivanõmme ja III koha Kaisvere võistkonnad. Kahjuks koduväljak Laoküla võistkonda ei aidanud ja nemad saavutasid seekord IV koha. Neile järgnesid kohe Kaubi ja Piila võistkonnad.

Kokkuvõttes täname korraldusmeeskonda, MTÜ Kaarma Sport Management`i ja MTÜ Laoküla Külaseltsi, kes valmistasid turniiri ette ning loomulikult Saaremaa valda, kelle toetusel on võimalik korraldadaka sellel aastal Kaarma Kogukonna Spordimängude erinevaid etappe.

Muratsi asub liidriks!

Kahe alaga asub Kaarma kogukonna spordimängude üldtabeli tippu Muratsi küla - neil on koos 55 punkti. Vaid 7 punkti kaugusel on Kaubi küla. Edasi tuleb aga tihe grupp - 32 punktiga kolmas üllataja Piila küla, 30 punkti Kaisverel ja Laokülal.

Sarja kalendris on ka muudatus - algselt 3 etapiks pidanud olema discgolfi võistlus on nüüd edasi viidud septembri keskele.

Järgmisel korral kohtutakse juba 24. augustil Suur-Randveres, kus toimub 3. etapp ehk „Õuespordipäev“.

Tagasi üles