Mölkky Liiga 2024 neljas etapp paarismängus

Copy
ASA Spa Hotell/Saaremaa Mölkky Liiga 2024 4. etapi võitjad ja ühtlasi ka Saare maakonna meistrid  Urmas Mikk ja Boris Lehtjärv
ASA Spa Hotell/Saaremaa Mölkky Liiga 2024 4. etapi võitjad ja ühtlasi ka Saare maakonna meistrid Urmas Mikk ja Boris Lehtjärv Foto: sk kaarma fb

Peale kuuajast pausi jätkus laupäeval Kaubi külas ASA Spa Hotell/Saaremaa Mölkky Liiga 2024 4. etapiga paarismängus. Kaheksateist kahe liikmelist tiimi, mis jagati nelja alagruppi. Iga mäng, iga punkt olid arvel, sest edasi A-turniirile pääses vaid 12 parimat.

Alagrupiturniiri lõpuks olid alagruppide võitjad:

A - alagrupis DagöStar Hiimuaalt

B - alagrupis Kaubi pliksid Saaremaalt

C - alagrupis A&K Tallinnast

D - alagrupis Team Kaubi Saaremaalt

Play-off faasis esimene oli esimene tõsisem komistamine, kui veerandfinaalis valitsevad Euroopa meistrid hiidlased DagöStarist vandusid 2:3 alla SaareDagö`le, kus ex-Euroopa meister Boris Lehtjärv mängis koos Hiiumaa vanameister Urmas Mikk`uga.

Poolfinaalid paarid SaareDagö vs Team Kaubi, ehk üks ex - Euroopa meister vastamisi oma kahe tiimi kaaslastega aastast 2023 ja M&R vs Kaubi pliksid.

Seekord Team Kaubi SaareDagö`le vastu ei saa ja võit 3:1 Saaremaa - Hiiumaa paarile.

Ka Kaubi pliskid pidid seekord M&R-i paremust tunnistama, kaotusnumbrid plikside poolt vaadatuna 1:3.

Pronksi mäng Team Kaubi vs Kaubi pliksid. Tea kas Team Kaubi mehed alahindasid plikse või mis, aga üsna pea leiti end kaotusseisus 0:2. Siiski kolm järgmist geimi Team Kaubi mängijatele ja nii võit ning kolmas koht neile. Tõsi, noorte neidude silmist paistis välja pettumus, ju jäi siis mingid võimalused kasutamata, aga küll järgmine kord see päev ka tuleb, kui tulemus juba vastupidine on.

Finaal, Saare Dagö vs M&R - esimese tiim Saaremaa - Hiiumaa, teine Saaremaa-Tallinna paar.

Esimeses geimis sai edu just M&R, aga geimi lõpp neil ebaõnnestus ja tea kas sellest, aga SaareDagö mängijad said sellest võidust innustust ning teises ja kolmandas geimis enam suuresti mänguks ei läinud ja Boris Lehtjärv efektne ülevise 12 punktiga lõpetas mängu 3:0.

ASA Spa Hotell/Saaremaa Mölkky Liiga 2024 4. etapi võitjad ja ühtlasi ka Saare maakonna meistrid on:

1. SaareDagö - Boris Lehtjärv ja Urmas Mikk 

2. M&R - Meelis Kask ja Ragnar Nurmik 

3. Team Kaubi - Jaanus Raamat ja Tanel Raamat 

4. Kaubi pliskid - Marelle Lehtjärv ja Birgit Raamat

Teised parimad:

B 1 - Team Pika - Aigar Paiste ja Siljar Pahapill

C 1 - Tipp&Täpp - Lisandra Lehtjärv ja Cristin Lepp

D 1 - A-Team - Argo Võrk ja Alger Jõras

E 1 - KeKermik - Kertu Kukk ja Ken Kermik

ASA Spa hotell/Saaremaa Mölkky Liiga 2024 tabel muutus pingeliseks!

Kui enne etappi võis arvata, et Argo Võrk liigub vanumatult Liiga üldvõidu poole, siis tänane ebaõnnestumine muutis tabeli tasavägisemaks. Ja kuigi Argo Võrk jäi endiselt üldliidriks 179 punktiga, siis konkurendid hingavad nüüd selgelt kuklasse ja üldvõitja otsustamine jääb viimase etapi otsustada.

Nii tõusuis teiseks üks tänane võitja Boris Lehtjärv 172 punktiga, napilt kolmas on Jaanus Raamat 169 punktiga. Järgnevad naiste liider Marelle Lehtjärv 157 punktiga, Meelis Kask 154, Alger Jõras 153 ja teine tänane võitja Urmas Mikk 149 punktiga.

Naiste liider Marelle Lehtjärv - 157 punkti, teine ka neidude liider Birgit Raamat 143 ja kolmas Cristin Lepp 134 punktiga.

Noormeeste liider on hetkel Robin Tuuling 66 punktiga.

Viimane 5. etapp on aga toimumas 10. augustil, kui mängitakse Coop Cup ja mänguviisiks on üksikmäng.

Tagasi üles