Kuressaares tuleb pühapäeval käimispäev

Copy
Kepikõnd
Kepikõnd Foto: iStock

Eesti Reumaliit korraldab 8. septembril kell 11-15 Kuressaares käimispäeva.

Meri Spa hotellis (Pargi 16) ja lossipargis toimuva käimispäeva korraldaja Ingrid Põldemaa sõnul on eesmärk liikumisrõõmu loomine igale eale.

Käimispäeva teema on osteoporoos ehk luuhõrenemine. Selle kohta jagatakse infot, toimuvad loengud ja soovijatele pakutakse tervisealast nõustamist.

Ingrid Põldemaa
Ingrid Põldemaa Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kohal on Reumaliidu ja Psoriaasiliidu liikmed üle Eesti ning Soome, Läti ja Küprose reumaliitude eestvedajad. Nõu annavad reumaõde, kogemusnõustajad ja ühingute eestvedajad. Tehakse massaaži, müüakse tervise- ja ilutooteid, tutvustatakse Erasmus+ õpirändeid ja toimub viktoriin ning loterii.

Saaremaa Liikumispuudega Inimeste Selts tutvustab bocciat (petangisarnane pallimäng – toim) ning üllatused väliskülalistelt.

Käimispäeval tutvustatakse kepikõndi kui üht võimalust regulaarselt liikumisharrastusega tegelemiseks, ilma et tekitaks luudes ja liigestes ülekoormust. Seetõttu on kepikõnd tervitatud treeningviis just luu- ja liigesehaigetele ning see sobib nii lastele, noortele, täiskasvanutele kui pensioniealistele.

Korraldajad paluvad kõikidel kaasa võtta kõnnikepid, kuna kohapeal on saadaval piiratud arv ja 2-eurose tasu eest.

Üritusel toimub loterii ürituse korralduse toetuseks, hinnaga 3 eurot, iga loos võidab! P

Käimispäeva korraldab Eesti Reumaliit koostöös Saaremaa Reumaühingu, Saaremaa Liikumispuudega Inimeste Seltsi, Eesti Psoriaasiliidu ja Saaremaa Toidufestivaliga. Lisainfot saab tel 55 567 147, e-posti teel reuma@reumaliit.ee

Tagasi üles