Juhtkiri Tõeline rahvapidu

Copy
PIDU OLI SUUREPÄRANE, rahvast ilusa ilmaga palju ja hommikuks linn kenasti puhas.
PIDU OLI SUUREPÄRANE, rahvast ilusa ilmaga palju ja hommikuks linn kenasti puhas. Foto: KARL JAKOB TOPLAAN / Saarte Hääl

Ehkki tänavapiknikut on Kuressaares peetud juba hulk aastaid, sai esimest korda teoks linnapiknik. Põhimõte sama nagu varemgi, aga korraldaja teine.

Kui Saaremaa vallavalitsuse peale solvunud ettevõtja Terje Nepper juuli lõpus teatas, et sel aastal jääb tänavapiknik ära, möödus vaid nädalake ja Saaremaa vallavalitsus kinnitas: piknik toimub!

Vald võttis septembrikuise ürituse korraldamise oma õlule ning nii – Visit Saaremaa eestvedamisel – sai üks tore ja meeldejääv üritus teoks.

Kindlasti ei olnud sellist mõõtu ettevõtmise organiseerimine lihtne. Ja kindlasti saaks edaspidi üht-teist paremini teha – näiteks garanteerida, et info selle kohta, et pidulised võiksid oma laudlinad ise kaasa võtta, jõuaks asjaosalisteni. Need olid aga vaid pisiasjad.

Pidu ise oli suurepärane, rahvast ilusa ilmaga palju ja hommikuks linn kenasti puhas. Tubli töö! Ega`s muud, kui jääme ootama järgmist linnapiknikut.

Tagasi üles