Vaata, kuidas läks liiklusohutusvõistlus Saaremaa Vigurivänt 2024

Copy

Laupäeval, 14. septembril toimus maakondlik jalgratta- ja liiklusvõistlus „Vigurivänt Saaremaa 2024“.

Vaatamata vihmasele ilmale oli kohale tulnud palju tublisid noori liiklejaid. Vihmas ja tuules oli neid toetamas ja aplausiga tunnustamas ka suur hulk publikut.

Kuressaare Hariduse Kooli juures toimunud võistlusel osalesid Kuressaare Nooruse Kooli, Kuressaare Vanalinna Kooli, Kuressaare Hariduse Kooli, Valjala Põhikooli, Kaali Kooli, Salme Põhikooli, Aste Põhikooli, Orissaare Gümnaasiumi ja Lümanda Põhikooli võistkonnad.

10-12-aastaste vanusegrupis saavutas parima tulemuse Kuressaare Hariduse Kooli I võistkond, kellele järgnesid Kuressaare Hariduse Kooli II võistkond ja kolmandana Kuressaare Vanalinna Kooli tublid võistlejad.

Individuaalses arvestuses oli tüdrukutest parim Teele Lanno Kuressaare Vanalinna Koolist ja temale järgnesid Martha Anette Aavik ning Elisabeth Prostang Kuressaare Hariduse Koolist. Poistest tegi parima tulemuse Ats Selge ja temale järgnesid Markus Kullamaa ja Martin Kullamaa, kes kõik esindasid Kuressaare Hariduse Kooli.

Puhtalt lahendasid liiklustesti Karl Teern, Ats Selge, Osvald Tabri, Martin Kullamaa. Veatult läbisid vigursõidu raja Elisabeth Prostang, Melissa Kivi ( Kuressaare Nooruse Kool) ja Kusti Johannes Lapp (Valjala Põhikool).

Vanuserühmas 13-15 aastat olid ainukesena võistlemas Birgit Raamat, Kätriin Kundrats, Erik Richard Roost, Kasper Verlin, Johann Peeters ja Georg Kasin Kuressaare Hariduse Koolist. Võitsid Birgit ja Erik Richard. Kasper ja Johann olid vastavalt teine ja kolmas. Lapsevanematest lahendasid parimatena liiklustesti Mia-Marii Männi isa ja ema. Suur tänu õpetajatele, kes trotsisid väga ekstreemset ilma ja lapsed kohale töid.

Kohtunikena tegid väga head tööd Ülar Truu, Triinu Lember, Kadri Koivil ja suur tänu neile tehtud töö eest! Suur tänu ka Lääne regiooni Kuressaare päästekomandole, kes leidis aega ja võimalust lapsi harida ja oma tehnikat tutvustada. Tänuavaldus ka Kuressaare Hariduse Koolile, et võimaldasite võistlusel ladusalt kulgeda.

Võistlusajalugu jäädvustas Arti Allmägi. Alljärgnevalt tahaks tuua välja kõigi toetajate nimed, kes panid õla alla nii võistlusel kui ka võistluseelsel perioodil. Meie suurtoetajad olid: Reta Puit, Mareti Kaubamaja ja Baltic Workboats. Toetajad olid: Transpordiameti Liiklusohutus Osakond, Arens Ehitus OÜ, Asa Spa, Go Spa, Alme Auto, Kuressaare Hawaii rattapood, Thule kino, Ensert, Avo Kaasik, Sporrong, Valjala motoklubi“Putukad“, RMK, S-Link, Saare KEK muuseum, Prindiviis, Hallikivi Seikluspark, Saaremaa Vesi, Bivarix rattapood, Kaali Trahter, Mait Põdra.

Tagasi üles