KADI RAADIO SAAREMAA TUND Räägitakse kultuurivaldkonna tunnustustest, lasteaedade hetkeseisust ja lähiaastate investeeringutest

Copy
vallavanem Mikk Tuisk ja abivallavanem Liis Lepik rääkisid Kadi raadio "Saaremaa tunnis"
vallavanem Mikk Tuisk ja abivallavanem Liis Lepik rääkisid Kadi raadio "Saaremaa tunnis" Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Eilses Kadi raadio keskpäevasaates Saaremaa tund olid Tõnis Kipperil külas Kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Kristel Peel, kultuurinõunik Maris Kaljuste, haridusasutuste arendusnõunik Kätlin Poopuu, alusharidusnõunik Riina Hallik, vallavanem Mikk Tuisk ja abivallavanem Liis Lepik.

Kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Kristel Peel ning kultuurinõunik Maris Kaljuste räägivad Saaremaa valla kultuurivaldkonna tunnustuste ümberkorraldustest ja kandidaatide esitamisest ning Saare maakonna 2026. aasta laulupeo ideekonkursist.

Haridusasutuste arendusnõunik Kätlin Poopuu ja alusharidusnõunik Riina Hallik räägivad 19. septembril toimunud alushariduse teemapäevast ning Saaremaa lasteaedade hetkeseisust.

Vallavanem Mikk Tuisk ja abivallavanem Liis Lepik räägivad Saaremaa valla 2024. aasta II lisaeelarve ja 2025. aasta eelarve koostamisest, lähiaastate investeeringutest ja järgmise aasta maamaksumääradest.

Tagasi üles