Politsei Mopeedi müratase ei tohi ületada ettenähtut

Copy
​VIISAKAS PUNT: Nooruse kooli noored mopeedijuhid nentisid, et kindlasti on ka mopeedijuhtide seas erinevaid tegelasi, kuid mitte kõik ei tärista ringi meelega, et teisi häirida.
​VIISAKAS PUNT: Nooruse kooli noored mopeedijuhid nentisid, et kindlasti on ka mopeedijuhtide seas erinevaid tegelasi, kuid mitte kõik ei tärista ringi meelega, et teisi häirida. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

"Kui mopeed vastab talle seatud tehnilistele nõuetele, on tehniliselt korras, selle juhil on õigus mopeedi juhtimiseks ning ta ei riku liiklusreegleid, siis ei saa me kuidagi takistada tema liikumist," tõdeb Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar.

Teadvustame kogukonnas tõstatatud probleemi mopeedide tekitatud müra teemal hästi ja saame aru ka häiritud linlaste murest. Oleme suhelnud nii mopeedijuhtide kui ka mürast häiritud inimestega.

Usun, et suurem osa liikluses osalevatest mopeedidest sellele kirjeldusele ka vastab. Kui tuvastame mopeedi, mis nõuetele ei vasta või ka mopeedijuhi, kes liiklusreeglitest kinni ei pea, siis ka sekkume. Ja ohtlikust liiklejast tuleb kindlasti politseile teada anda.

Tagasi üles