Kolme kandidaadi hulgast valiti Kihelkonna rahvamaja juhtima Sirje Tagel

Saarte Hääl
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Tagel.
Sirje Tagel. Foto: Tambet Allik / Saarte Hääl

Saaremaa vallavalitsuse kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Aarne Põlluääre sõnul kvalifitseerusid kõik kolm kandidaati. “Igas kandidaadis oli oma iva ja nad kõik sobinuks rahvamaja juhtima, kuid Sirje Tageli kasuks rääkis kohalike olude hea tundmine ja kohalikega suhestumine, kuna ta on ise tegev ka Kihelkonna segakoori koosseisus. Sirje on laia silmaringiga ja valmis võtma vastutust kohaliku rahvamaja toimimise eest,” rääkis Põlluäär.

Sirje Tagel on Kihelkonna kandiga seotud juba ligemale seitse aastat, algul suvesaarlasena. Saaremaale elama tuli ta 2015. aasta sügisel, 2016. aasta jaanuaris asus tööle Kuressaare ametikoolis, algul sotsiaalpedagoogina ja hiljem rühmajuhendajana, mõlemad töökohad olid tähtajalised. Praegu õpib ta ametikoolis keraamikat.

“Minu jaoks on inspireeriv olla loovas keskkonnas, olen laulnud kooris ja osalenud harrastus(muusika)teatris, tegelenud fotograafia ja joonistamisega,” põhjendas Tagel rahvamaja juhatajaks kandideerimist. “Kihelkonna rahvamaja eesotsas Kihelkonna segakooriga ja kihelkondlased on mulle südamelähedaseks saanud,” ütles Sirje Tagel. “Rahvamaja kui koos olemise ja koos tegutsemise koht on minu arvates väga oluline. Tänu loodud suhetele tunnen end oma kandis nüüd koduselt. Kihelkonna on mind väga hästi vastu võtnud ja loodan, et minu seotus selle paigaga kasvab veelgi,” lisas ta.

Sirje Tagel on lõpetanud Tallinna pedagoogikakooli sotsiaalpedagoogika erialal ja täiendanud end kooriimprovisatsiooni alal.

Kihelkonna rahvamaja juhatajana alustab ta 1. aprillist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles