Genro Paas heitis end veteranide maailmameistriks

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
POODIUMIL: Vasaraheite tulemus 58.17 tõi kulla.
POODIUMIL: Vasaraheite tulemus 58.17 tõi kulla. Foto: Erakogu

Poolas Torunis toimuvatel seenioride sisekergejõustiku maailmameistrivõistlustel võitis meeste vasaraheites 58.17-ga kuldmedali Genro Paas.

“Tegin vigade paranduse,” rääkis mullu Malagas pronksmedaliga leppinud Genro Paas. “Erinevalt teistest aladest oli vasaraheide siin väljas ja tingimused olid rasked. Külm, vihma sadas ja ring oli libe, mistõttu oli konkurentidel palju libisemisi ja võrku heitmisi. Seepärast on minu tulemus ka rahuldav, kuigi oleks võinud rohkem tahta, kui numbrid näitavad.”

Järgmist medalit ootab Genro Paas kuulitõukes. “Kui vaadata minu tänavust tulemust 15.87, siis võiks midagi oodata,” lausus ta.

Genro Paas plaanibki läbi hooaja võistelda vasaraheites, kuulitõukes ja kettaheites. Kuna juulis toimuvatel Saarte mängudel on kavas ainult kuulitõuge, siis keskendub ta sellele alale ka pisut rohkem. 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles