Kunnar Läets: ärge põgenege oma probleemide eest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UUS KUNNAR: Vanad elukombed ja seiklused on seljataha jäetud. Foto: Sander Ilvest
UUS KUNNAR: Vanad elukombed ja seiklused on seljataha jäetud. Foto: Sander Ilvest Foto: Saarte Hääl

Saaremaal endise kurjategijana tuntud Kunnar Läets (40) on kinni istunud Venemaa jõhkra režiimiga vanglates ja puutunud kokku maffia karmi maailmaga.

 Nüüd on ta oma elust raamatu kirjutanud ning plaanib lähiajal ka filmi teha. Mis mees ta tegelikult on, kas kunagi seaduse hammasrataste vahele sattunud noor inimene või lihtsalt kurjategija, jätab Kunnar Läets lugeja otsustada.

"Igaühel on õigus oma arvamusele ja seda ei saa talle pahaks panna," ütleb Kunnar Läets, lisades, et kui inimene tahab endast raamatu kirjutada, tuleb kirjutada sellest, millest ei taha kirjutada. Vastasel juhul ei huvita see raamat mitte kedagi. Kunnari sõnul on raamatus kirjeldatud patud tema eluloo suurem ja värvikam osa. Paljud teoses nimetatud inimesed, kaasa arvatud peakangelane ise, ei oleks sündmuste toimumise aegu uneski aimata osanud, et nende teod kunagi kõigile lugemiseks raamatusse raiutakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles