Saaremaaga liitunud Markus Uuskari panustab arengusse

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Foto: Saaremaa Võrkpalliklubi

Kui juba eelmisel aastal pani Saaremaa Võrkpalliklubi silma peale Markus Uuskarile, kuid teenistuse tõttu kaitseväes tuli tema teenetest ootamatult loobuda, siis tänavu minnakse juba ühiselt edasi.

“Markuse näol on tegemist mitmekülgse mängumehega, kes saab aidata meid nii diagonaalründaja kui ka nurgaründaja positsioonil,” rääkis meeskonna mänedžer Hannes Sepp.

Kaitseväeteenistuse tõttu mullu Rakvere Võrkpalliklubis pallinud 22-aastane Markus Uuskari ütles, et eelistas Saaremaad just tiimi tugevuse tõttu. “Kindlasti on meeskonnas tugevad treeningud ja minu eesmärk on teha järgi eelmisel aastal pooleli jäänu,” märkis ta.

“Tuleb aastaga piisavalt areneda, et jõuda tasemele, millega tulevikus Eestist välja minna. Juurde on vaja panna igas elemendis, trennida tuleb jõusaalis ja parandada on vaja väljakul palliga mängu.”

Kuigi Markus Uuskari võib mängida nii diagonaal- kui nurgaründaja positsioonil, seisab tal meeskonnas ees tõsine võitlus mänguaja saamise nimel, sest konkurents tuleb tõsine. “Eks näeme, kuidas hooaja jooksul minema hakkab, aga see viibki edasi, kui igale positsioonile on mitu võrdväärset mängijat,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles