Lauatennisistid hakkavad mängima esiliigas

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Janek Saar mänguhoos.
Janek Saar mänguhoos. Foto: Alver Kivi/Saarte Hääl

Kevadel Keila Pinksiprofi võistkonnaga Eesti lauatennise meistrivõistluste teise liiga võitnud Janek Saar, Taivo Esko ja Sven Issajev otsustasid jätkata nüüd oma esindusega aste kõrgemal ehk esiliigas.

“Kas siis Kuressaare või Saaremaa võistkonnana, sõltub sellest, kumba vald soovib,” rääkis meie esireket Janek Saar. “Kui muidu alustatakse uue võistkonnana viiendast liigast, siis meie oleme selle esiliiga koha endale varem välja võidelnud, lihtsalt saime selle õiguse Keila käest endale. Meiega koos hakkavad mängima veel Ari Koskinen Soomest ja Keila mees Urmas Sinisalu.”

Liigas mängib kaheksa meeskonda. Hooaja põhiturniiril saab iga võistkond mängida neli turniiri, kui on üleminekumängud, siis on viies võistluspäev veel. Sel hooajal Saaremaal ei mängita, kuna arengud ja võimalused olid lahtised, siis vastavat taotlust ka ei esitatud ja nii on mängupaigad mandrimaal.

“Eesmärk on püsima jääda ja kõrgemale pole mõtet pürgida, sest seal mängivad juba professionaalid, kellega pole võimalik konkureerida,” tõdes Janek Saar, lisades, et seal on võistkondadesse mängijaid välismaalt sisse ostetud. “Kolme hulka saamine on eesmärk ja see oleks super, kuue hulgas oleks rahuldav, sest alla selle kukuks juba allapoole.”

Avaetapp mängitakse 13. oktoobril ja septembris hakkavad pihta ettevalmistavad treeningud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles