Saaremaa Võrkpalliklubiga liitus austraallane Beau James Graham

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Beau James Graham
Beau James Graham Foto: facebook.com

Saaremaa Võrkpalliklubi on uueks hooajaks käed löönud ka viimase temporündaja – Beau Grahamiga, kes on Austraalia rahvuskoondise põhikoosseisu mängumees.

Eelmisel hooajal mängis 25aastane ja 202 cm pikkune Beau James Graham Tšehhis, aga ta on mänginud veel ka Prantsusmaal ja Kreekas. Kuna Austraalia mängib Aasia meistrivõistluste finaalturniiril, siis liitub mängumees Saaremaal treeningutega 23. septembrist, ülejäänud meeskond alustab juba 5. augustil.

Beau James Graham ütles, et uueks hooajaks just Saaremaa Võrkpalliklubiga liitumisel sai määravaks klubi taust. "Ma kuulsin oma tuttavatelt klubi kohta väga palju positiivset," lausus temporündaja. "Eriti just seda, kui professionaalselt on klubis asjad korraldatud ja kui palju klubi hoolitseb oma mängijate eest. See on iga mängija jaoks oluline."

Grahami sõnul on tema eesmärgiks võita kõik tiitlid kõikides sarjades, mida klubi mängib. "Isiklikus plaanis sean endale eesmärgiks püüda olla liiga parim blokeerija. Minu tugevuseks keskblokeerijana on mängu lugemine ja kiirus nii blokis kui rünnakul," märkis ta.

Eelnevalt on klubi temporündajatest lepingud sõlminud Harri Palmari, Henri Treiali ja Taavi Preiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles