Prei ja Alba valmistuvad hooajaks esiliigas

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Taavi Prei ja Robin Alba kuulamas treenereid.
Taavi Prei ja Robin Alba kuulamas treenereid. Foto: Alver Kivi/Saarte Hääl

Saaremaa Võrkpalliklubi treeningud teevad esimest korda täismahus kaasa Taavi Prei ja Robin Alba, kes valmistuvad tõsiselt esiliigaks, et ka tänavu hooaeg medalitega lõpetada.

“Päris intensiivsed trennid on, aga hakkab vaikselt harjuma,” märkis Taavi Prei. “Kaks korda päevas trenni teha on minule suur väljakutse. Pärast hommikust trenni väike puhkus ja õhtul jälle edasi, see nõuab harjumist.”

Keskblokeerija Prei sõnul tahab ta võimalikult heasse vormi saada, et esiliigas Saaremaa meeskonnaga mõni medal võita. Kindlasti tahab ta olla mänguliselt parem kui varem ja selle nimel trennides praegu töö ka käib.

Esindusmeeskonnas väljakule saada Taavi Prei eriti ei looda. “Kui, siis mõnel hooajaeelsel turniiril, sest austraallane pole veel kohal. Aga kui vaja, siis olen valmis,” lausus ta.

Nurgaründaja Robin Alba ütles, et tunneb end sellises seltskonnas hästi ja kõik mehed on sõbralikud. “Selline võimalus sellisel tasemel trenni teha on mulle oluline, sest saab hästi areneda ja aitab tulevikus paremaks saada,” rääkis Alba, lisades, et jõusaalis pole ta varem treeninguid eriti teinud ja seepärast on potentsiaali palju. “Tahaks esiliigas ikka medalit saada ja paremat, kui kolmas koht. Meistriliigas ilmselt väljakule ei saa, sest siin on mehi nii palju ja käin nendega lihtsalt treeningutel. Aga esiliigas olen meeskonna liider ja keegi peab seda vankrit vedama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles