Indrek Kajupank jätkab Rapla meeskonnas

Alver Kivi
, Toimetaja
Copy
Indrek Kajupank
Indrek Kajupank Foto: Siim Solman

Viimastel hooaegadel Eesti-Läti meeste korvpallimeistrivõistlustel AVIS Rapla meeskonda kuulunud ääremängija Indrek Kajupank (fotol) jätkab oma karjääri koduklubis.

“Nagu viimased aastad on olnud, muutusi ei ole,” tunnistas ta. “Käsi me varakult ei löönud, sest mul oli hooaja lõpus saadud vigastus, mida tuli suvel ravida. Eks teised klubid pelgasid seda ka ja väga palju variante ei olnud.”

Indrek Kajupanki sõnul on Raplal alati kõige suuremad eesmärgid ja kindlasti on need seatud ka sel sügisel algavaks hooajaks. “Kevadel jäime medalita ja siin mängis iga asi oma rolli,” tõdes ta, lisades, et vastased olid head ja meeskond ei olnud sellisel tasemel, nagu oleks vaja olnud. 

Saaremaa korvpalliga on Indrek Kajupank püüdnud end kursis hoida, paraku jättis vigastus ta eemale Gibraltaril toimunud Saarte mängudelt. “Eks me oleme Siim Hiiega ikka rääkinud sellest, mis noored teevad, ja kui Enn Laanemäed näen, siis küsin, mis tema teeb. Ja kohalikel meistrivõistlustel on ka tuttavad ja sugulased mängimas ning saan teada, mis toimub.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles