Tellijale
RETSEPTINURK ⟩ Maailma lihtsaim kõhutäis: kuidas saab praekartuli kenasti kuldpruuni ja krõbeda?
![Juri Zabellevitš tunnistab, et temale meeldib praekaid teha õli- ja võisegus. “Või on ikkagi see, mis teeb kartuli kuldpruuniks, aga ainult võiga mu meelest ka ei saa, sest üksi läheb või kärssama.”](http://f12.pmo.ee/N8ftUFZbdwEwTqiT7d_4rJgBzt0=/1442x0/filters:focal(880x893:1708x1993):format(webp)/nginx/o/2019/09/06/12536150t1h0480.jpg)
Praekartul on roog, mida kõik mingil moel valmistada mõistavad. Ometi teeb iga inimene seda täiesti omamoodi ning ühte ja ainsat õiget retsepti maailmas pole. Kõik on õiged.
Kuressaare päästekomandos on praekartul harva menüüs. Mitte et see kena kõhutäis päästjatele ei mekiks. Pigem on põhjus selles, et praekaid tehakse siin juhul, kui eelmisest söömaajast keedet tuhlist üle jääb, ja seda ei juhtu ülearu tihti. Kui juhtub, siis praetakse eelmise õhtu keedukartul ära järgmise päeva hommikul.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.