Saaremaa Reumaühing tähistas 10. aastapäeva konverentsiga

Saarte Hääl
Copy
Saaremaa Reumaühingu 10. aastapäeva konverents.
Saaremaa Reumaühingu 10. aastapäeva konverents. Foto: Saaremaa Reumaühing Facebook

Laupäeval toimus Saaremaa Reumaühingu 10. aastapäeva konverents, mille keskseks teemaks oli täiskasvanud liigesehaigete ja laste ravivõimalused Saaremaal.

Saaremaa Reumaühing koostöös Eesti Reumaliidu ja Eesti Psoriaasiliiduga 10. aastapäeva konverentsi ning ettekandeid olid kuulama oodatud kõik huvilised.
Kohalviibijaid tervitas avasõnas Eesti Reumaliidu juhatuse esimees Ingrid Põldemaa ning Saaremaa Reumaühingu asutaja dr. Helvi Koppel rääkis Saaremaa Reumaühingu ajaloost. Eesti Psoriaasiliidu juhatuse esimees Georg Jurkanov rääkis toimetulekust psoriaasi ja psoriaatilise artriidiga ning oma lugu jutustas Mikk Saarela
Perearst Katrin Kallasmaa keskendus enda ettekandes perearsti rollile liigesehaige diagnoosimisel ning ravis ja SA Tartu Ülikooli Kliinikumi kliiniline psühholoog ja psühhoterapeut Külli Muug rääkis kroonilisest liigesevalust täiskasvanutel ja lastel. Reumatoloog dr. Tiina Veldi Ida-Tallinna Keskhaiglast jagas teadmisi autoimmuunsete põletikuliste liigesehaigusete ja nende kaasaegsete ravivõimaluste osas ning Kuressaare Haigla füsioterapeut Raili Sepp põletikulise liigesehaige taastumisest.

Soovijatel oli samuti võimalus endale soetada erinevaid tervise- ja nahatooteid, raviteed ning käsitööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles