Kodutütarde suurlaager ja noortejuht said tunnustuse

Kristina Õun
, Reporter
Copy
“ÜHES PAADIS” meelitas Karujärve äärde kohale sadu noorte kotkaste ja kodutütarde organisatsiooni liikmeid üle Eesti.
“ÜHES PAADIS” meelitas Karujärve äärde kohale sadu noorte kotkaste ja kodutütarde organisatsiooni liikmeid üle Eesti. Foto: Kaitseliit

Kodutütarde pidulikul 88. aastapäeva üritusel kuulutati “Aasta pärliks 2019” Saaremaal peetud üle-eestiline noorte kotkaste ja kodutütarde suurlaager “Ühes paadis”. Saarlasest noortejuht Merle Prii pälvis aga kodutütarde teeneteristi.

Läinud pühapäeval tähistasid kodutütred Viljandimaal Heimtali ringtallis organisatsiooni 88. aastapäeva. Pidulikul üritusel anti üle teenetemedalid ja autasud. “Aasta pärl 2019” tiitli pälvis üle-eestiline suurlaager “Ühes paadis”. 

Laagri eesmärk on ühtekuuluvustunde suurendamine ja sotsiaalse võrgustiku loomine kõigi maakondade vahel, koos lahendatakse põnevaid ja õpetlikke ülesandeid. Laagrist võtsid osa ka külalised politsei- ja piirivalveametist ning Leedu ja Poola noorteorganisatsioonidest.

Saaremaa kodutütarde noortejuhti Merle Priid autasustati aga teeneteristiga, mille saamiseks tuleb vähemalt viis aastat olla aktiivne rühmajuht. “Teeneterist tuli üllatusena selles mõttes, et arvasin end vaid sooja käepigistuse osaliseks saavat. Rühmajuhina läheb mul kuues aasta ehk tunnustus tuli nii vara kui võimalik,” sõnas Merle Prii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles