Kärla teenuskeskust asub juhtima Krisela Uussaar

Saarte Hääl
Copy
Kärla teenuskeskuse uus juht Krisela Uussaar.
Kärla teenuskeskuse uus juht Krisela Uussaar. Foto: Erakogu

Saaremaa vallavalitsus valis Kärla teenuskeskuse juhatajaks 11 kandidaadi seast Krisela Uussaare.

“Usun, et suudan Kärla teenuskeskuses töötades ära kasutada omandatud haridust ja kogemusi,” põhjendas Krisela Uussaar oma kandideerimist. Ülikoolis sai ta enda sõnul teadmised, kuidas avalik sektor ja riik tervikuna toimib. Alates 2013. aastast kogus ta kogemusi põllumajandusministeeriumis maaelu arengu osakonnas ja hiljem maanteeametis liikluskorralduse osakonnas.

Krisela on Kärlal sündinud, kasvanud ja koolis käinud ning tunneb kohalikke olusid. “Samuti rääkis Krisela kasuks tema varasem töökogemus põllumajandusministeeriumis ja maanteeametis ning haridus,” ütles abivallavanem Jüri Linde. Uussaarel on Tallinna tehnikaülikoolis omandatud magistrikraad avalikus halduses. Tema viimane töökoht enne lapsehoolduspuhkusele minekut oli maanteeametis, kus tal tuli peaspetsialistina tegelda muu hulgas kiiruskaamerate igapäevase halduse ja arendusprojektidega.

Enne seda, aastail 2013–2015 töötas ta peaspetsialistina põllumajandusministeeriumis, kus tema peamiste tööülesannete hulka kuulus investeeringumeetme väljatöötamine Euroopa Liidu seadusandluse alusel ja selle rakendamise koordineerimine.

Kärla teenuskeskuse juhina asub Krisela Uussaar tööle osalise tööajaga 3. veebruaril, täiskohaga 17. veebruarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles