Hea Takso loobus taas oma taksopeatusest

Kristina Õun
, Reporter
Copy
MA EI TAHA ULLIKE OLLA, ütles taksojuht Arvi Hallik.
MA EI TAHA ULLIKE OLLA, ütles taksojuht Arvi Hallik. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Hea Takso omanik Arvi Hallik, kes just hiljuti loobus Kodulinna lokaali ees asuvast taksopeatusest, teatas nüüd, et loobub ka taksokohtadest Tallinna 14 peatuses.

Grand Rose´i spaa vastas asuvad Tallinna 14 bussitasku kesklinna-poolsed peatumiskohad sai FIE Arvi Hallik enampakkumisel 380 euro eest ja maksab nüüd kokku kolme koha eest 1140 eurot kuus. 

Teatripoolsed kohad sai esialgu enampakkumisel endale Osilia Takso OÜ (pakkumisega 400 eurot ühe koha eest), kuid loobus neist peagi.

Vabaks jäänud kohti pakuti enampakkumisel 390 euroga teiseks jäänud Arvi Hallikule, kes neid aga ei võtnud ning ütles, et pole teadlikult ka uuel pakkumisel osalenud. Uuel enampakkumisel sai Osilia Takso Tallinna 14 vabaks jäänud kohad taas endale, kuid maksab Halliku sõnul nüüd ühe peatuse eest 100, kokku kolme koha eest 300 eurot.

"Ma ei oleks muidu hakanudki mingit teemat üles võtma, aga trikitamine hakkas pihta peale seda, kui ma olin oma kohad kätte saanud. Me seisame seal praktiliselt kõrvuti, aga mina maksan 1140 oma kolme koha eest ja Osilia 300. Ma ei taha olla see ullike," rääkis Arvi Hallik, kelle sõnul olid kohad küll head, aga suurem osa kliente tellib takso ikkagi telefoni teel.

Alles hiljuti loobus Hallik Tallinna tn 11 ehk Kodulinna lokaali esisest kahest parkimiskohast, mille eest käis firma kuus välja 1040 eurot. Hallik tõi põhjuseks kehva koha ja liialt kõrge rendi, mis ei tasunud ennast kuidagi ära. Edaspidi kasutab Hea Takso oma peatusi Auriga juures ning vabu taksopeatusi näiteks Uue tänava parklas, Smuulis ja Meri hotelli juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles