MUUSIKUD PAUSIL: Margus Vaher kirjutab kolmandat raamatut

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
OLGE LÄHEDASTEGA: Margus Vaher soovib kõigile palju tervist, tarkust ja kvaliteetaega perega. Muusiku lemmik Virsik saab seda igatahes praegu nii palju kui soovib.
OLGE LÄHEDASTEGA: Margus Vaher soovib kõigile palju tervist, tarkust ja kvaliteetaega perega. Muusiku lemmik Virsik saab seda igatahes praegu nii palju kui soovib. Foto: Erakogu

Eriolukorra tõttu esinemistest ja kontsertidest loobuma pidanud muusik Margus Vaher kasutab sunnitud esinemispausi järjekordseks kirjatööks.

„Eriolukord tabas ootamatult igaüht ja vabakutselised pole mingi erand. Mina isiklikult kirjutan hetkel enda kolmandat raamatut ja ootan pikisilmi aega, kui saab taas turvaliselt kontserte ja showsid anda,“ ütleb artist. Kirjatöö, mida Vaher on teinud juba nädalajagu päevi, edeneb mehe kinnitusel hästi, kuid raamatu sisu kohta ta vihjeid andma veel ei nõustunud.

Margus loodab, et erimeetmed kehtestati piisavalt õigel ajal ja üheskoos õnnestub viiruse levikule piir panna. „Seniks saame kõik anda enda panuse ja püsida võimaluste piires kodus. Erilist tunnustust väärivad operatiivtöötajad - ütlen teile südamest aitäh! Pühendumise, missioonitunde ja empaatiavõime eest,“ lausus muusik. Ta lisas, et loodetavasti, ei unustata kriisi möödumisel kõigi nende panust ning päästjate, meditsiinitöötajate, politseinike ja ka õpetajate palgad tõstetakse vähemalt kahekordseks. Ehk selliseks, nagu töö tegelikult väärib.

VÄRSKET ÕHKU: Et pea selge oleks, käib Margus ka looduses. Loomulikult nii, et nakkusohtu vältida.
VÄRSKET ÕHKU: Et pea selge oleks, käib Margus ka looduses. Loomulikult nii, et nakkusohtu vältida. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles