Koroonaviirus võttis Saaremaal veel kaks elu

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Foto: unsplash.com

Terviseamet teatas, et COVID-19 tõttu suri viimase ööpäeva jooksul edastatud andmete põhjal Lääne-Tallinna Keskhaiglas ravil olnud 92-aastane naine, Kuressaare Haiglas olnud 73-aastane mees ning 53-aastane naine.

Dr Arkadi Popov teatas täna, et kahjuks kaotati koroonale ka esimene meditsiinitöötaja. 53-aastane naine, kes suri, töötas Kuressaare haiglas hooldajana. Dr Popov avaldas kõigile lahkunute lähedastele kaastunnet.

Kaastunnet avaldas ka Kuressaare haigla. "Tõdeme kurbusega, et eile suri COVID19 infektsiooni tagajärjel 53-aastane Kuressaare haigla hooldaja. Tegu on Eestis esimese koroonaviiruse tagajärjel lahkunud tervishoiutöötajaga. Veelgi olulisem on aga see, et tegu oli kellegi ema, vanaema ja lähedase ning armsa inimesega, keda jäävad leinama paljud inimesed. Kuressaare Haigla avaldab perele sel raskel hetkel sügavat kaastunnet. Oleme mõtetes teiega."

Terviseamet märkis lisaks, et 73-aastane mees lahkus juba 6. aprillil, ent tema kohta raporteeriti n-ö tagantjärgi. Kokku on COVID-19 tõttu Eestis surnud 24 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles