![KEVADINE LEMMIK: Anneli kevaded on alati rabarberised. Olgu see hapukas köögivili siis koogi ehteks või hoopis kisselliks keedetud.](http://f10.pmo.ee/qAGwcNEKs_Lrup0QZgv21V4PVQI=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2020/05/21/13112537t1hc2ca.jpg)
Rabarber kerkib kevadisel ajal otsekui õnnistusena maast ajal, mil aiast suurt miskit saada pole. Kisselli või koogina on hapukas köögivili ideaalne hõrgutis kogu kevadeks.
Rabarber kerkib kevadisel ajal otsekui õnnistusena maast ajal, mil aiast suurt miskit saada pole. Kisselli või koogina on hapukas köögivili ideaalne hõrgutis kogu kevadeks.
Kuressaares elav Anneli Silenok armastab rabarberit sedavõrd, et varub seda endale ka talveks sügavkülma. Kui siis kuskil jaanuaris-veebruaris kisub õues korraga lumetormiks, võtab ta läinudaastased rabarberid külmast ja asub askeldama.