Aia tagant mängu vaadanud FC Kuressaare fännid said endale jama kaela

Saarte Hääl
Copy
FC Kuressaare fännid aia taga
FC Kuressaare fännid aia taga Foto: Allan Mehik / soccernet

Laupäevase Premium-liiga 7. vooru kohtumise FC Kuressaare - Tallinna JK Legion ajaks Kuressaare linnastaadioni aia taha kogunenud ning meeskonnale häälekalt ja 2+2 reeglit eirates kaasa elanud fännid tõid klubile kaela distsiplinaarasja, kirjutab soccernet.ee.

Kuressaare fännirühm saabus aia taha 0 : 0 viigiga lõppenud kohtumise avavileks, järgis esmalt vahelduva eduga 2+2 reeglit, aga peagi enam üldse mitte.

Mänguväljakust mõneteise meetri kaugusele jäänud aia taga terve kohtumise vältel meeskonnale häälekalt kaasa elanud toetajate käitumine ei olnud jalgpalliliidu hinnangul teiste klubide fännide suhtes lugupidav.

Arvestades Eesti jalgpalli liidu distsiplinaarkomisjoni varasemat praktikat, ootab FC Kuressaaret ilmselt mõnesaja euro suurune rahatrahv. Personaalset staadionikeeldu laupäevase kohtumise ajaks aia taha kogunenud fännidele EJL rakendada ei kavatse.

FC Kuressaare presidendi Priit Penu sõnul ei ole küsimustki, et eksimus oli. "Teadsime enne mängu, et fännid tahavad staadionile tulla. Ütlesime neile, et see pole hea mõte, aga kui nad ikkagi kavatsevad tulla, siis järgigu 2+2 reeglit. Kahjuks ei suutnud fännid seda teha, mis väärib taunimist. Kui kohapeal tundus, et probleem ei ole nii suur, siis nüüd oleme aru saanud, et see oli halb käitumine," rääkis Penu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles