Raul Koppel saab juulist Orissaare teenuskeskuse juhiks

Saarte Hääl
Copy
Raul Koppel.
Raul Koppel. Foto: Kristina Kretova/Saarte Hääl

Orissaare teenuskeskust asub juhtima senine vallavalitsuse teespetsialist ning teenuskeskuse juhi kohusetäitja Raul Koppel.

Teenuskeskuse juhataja kohale kandideeris kolm inimest. Üks neist ei kvalifitseerunud ning järelejäänud kahest kandidaadist võttis üks oma sooviavalduse tagasi. Kuna kolmas kandidaat oli sobiv, kinnitas konkursikomisjon tema teenuskeskuse juhataja ametikohale, mille kooskõlastas seejärel ka Orissaare osavallakogu.

Raul Koppeli sõnul ei tulnud otsus kandideerimiseks sugugi lihtsalt: “Kaalumist oli palju, kuid ajendiks sai ikkagi selle tööga seotud olemine juba üle aasta. Samuti oli suureks motivatsiooniks tänaval ligi tulevad toetavad inimesed.”

Koppeli sõnul on Orissaare viimase aja kõige kuumem teema olnud Illiku laid. Samas mainib ta, et on tore näha, kuidas Orissaare keskus areneb, ja seda teed tuleb tema sõnul ka edasi käia.

“Olles Orissaares kasvanud ja vahepeal elades Harjumaal, ei katkenud aga mu side Orissaarega kunagi – ikka ja jälle leidsin tee siia. Nüüd olen juba pea 7 aastat püsivalt siin olnud. Rajades oma kodu just siia, tagan, et ka minu lapsed saaksid kasvada selles samas turvalises Orissaares. Taoline isiklik side on kõige tugevam motivatsioon piirkonna eest seismisel.”

Abivallavanem Jüri Linde sõnul on Raul Koppel igati hea kandidaat teenuskeskuse juhi kohale tulenevalt tema senisest kogemusest teenuskeskuse juhtimisel. „On hea meel, et nüüd saab Raul keskenduda täielikult Orissaare teenuskeskuse juhtimisele ning piirkonna elu edendamisele,“ kinnitab ta.

aul Koppel alustab tööd Orissaare teenuskeskuse juhina alates homsest, 1. juulist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles