Saaremaa valla teespetsialistina asub tööle Raivo Kahm

Saarte Hääl
Copy
Helle Kahm ja Raivo Kahm.
Helle Kahm ja Raivo Kahm. Foto: Erakogu

Saaremaa vallavalitsuse majandus- ja haldusosakonna teespetsialistiks valiti nelja kandidaadi seast ehitusinseneri hariduse ja töökogemusega Raivo Kahm.

"Raivol on väga hea haridus ja ta on pikalt ehitusvaldkonnas tegutsenud projektijuhina, kus tema töö üheks osaks on olnud ka teede ja parklatega seonduv tegevus," põhjendas abivallavanem Jüri Linde Kahmi sobivust teespetsialisti ametikohale. "Ka on Raivo paistnud varasemates ametites silma kohusetundlikkuse ja korrektsusega."

Tallinna tehnikaülikooli ehitusinseneri eriala magistrikraadiga lõpetanud Raivo Kahm on töötanud pikalt – 2004. aastast kuni tänavu juunikuuni – osaühingus Kuressaare Ehitus ehituse projektijuhina. Enne seda töötas ta kümme aastat ehitusinsenerina Saaremaa liha- ja piimatootmiskoondises.

Eelnevates ametites on ta osalenud erinevate hangete ja ehitusprotsesside läbiviimisel, samuti tegelenud teostatavate tööde dokumenteerimisega, ehitusalaste aktide ja hinnapäringute koostamisega, samuti teinud koostööd erinevate klientide, alltöövõtjate ja tööde teostajatega.

"Olles seni töötanud erasektoris, leian, et on aeg anda nüüd oma panus ka koduvalla hüvanguks ja tarbeks, rakendades kõiki seni omandatud kogemusi ja teadmisi, seda enam, et üheks tööpiirkonnaks on Pihtla, kus olen sündinud ja kasvanud," põhjendas Raivo Kahm oma kandideerimist valla teespetsialistiks. "Leian ka, et töötamine Saaremaa vallavalitsuses, mis on uus ja arenev kollektiiv, annab mulle hea võimaluse eneseteostuseks ja proovile panekuks pikaajalises perspektiivis."

Kahmi esimene tööpäev vallavalitsuses on 10. augustil. Tema põhiülesanne on Saaremaa valla teehoiu planeerimine ja korraldamine Orissaare, Pöide, Laimjala, Valjala ja Pihtla piirkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles