Konkurent sunnib jõusaali hindu langetama

Karoliina Tammel
Copy
Naine jõusaalis. Foto on illustreeriv.
Naine jõusaalis. Foto on illustreeriv. Foto: Unsplash

Uue turuolukorra tõttu muutuvad 1. septembrist Saaremaa spordikeskuse jõusaali külastushinnad. Ühtlasi kaotatakse kasutusaja erisusest tingitud diferentseeritud hinnad, et vältida sellest tekkivat segadust. 

Praegu maksab spordihoone ühe külastuskorra pilet olenevalt päevast ja kellaajast täiskasvanule kas 4; 4,20 või 4,50 eurot. Õpilasele on see vastavalt euro odavam. Uue hinnakirja alusel maksab jõusaali ühekordne külastus täiskasvanule 4 eurot ja õpilasele 3 eurot. Septembrist langetatakse ka jõusaali kuukaardi hinda – kui praegu maksab see täiskasvanule 40 eurot, siis uuest kuust saab kaardi 5 eurot odavamalt. Õpilase kuukaart maksab praegu veel 30 eurot, uus hind on 28 eurot. 

Uue WOW-keskuse 24-7 fitness-jõusaali külastuseks saab soetada kas üksikpileti või mõne paketi, millele lisandub 10-eurone liitumistasu. Ühe korra pääse maksab seal 6 eurot. 30 päeva lepinguta paketi hind on 29,95 eurot. Aastase paketi saab osta 199,90 euroga, mis teeb ühe päeva hinnaks ca 0,54 eurot. 

Rüütli jõusaalis maksab üks külastuskord täiskasvanule sõltuvalt päevast ja kellaajast kas 8 või 6 eurot. 10 korra kaardi hind on samuti diferentseeruv – selle saab 50–60 euroga, õpilasele ja pensionärile maksab kaart 40 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles