Õllemeistrid suviste müügitulemuste üle ei kurda

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
IGATI RAHUL: Andrus Viil leiab, et müük kui selline on kõigest raha ja riigimaksud. Olulisem on, et inimene, kes Pihtla Pruulikoda ja Saaremaad külastab, saab aru, mida talle maitsta antakse.
IGATI RAHUL: Andrus Viil leiab, et müük kui selline on kõigest raha ja riigimaksud. Olulisem on, et inimene, kes Pihtla Pruulikoda ja Saaremaad külastab, saab aru, mida talle maitsta antakse. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Ehkki kummitavast koroonavarjust tingituna jäi sel suvel ära nii laatasid kui ka suuri vabaõhuüritusi, kus kohalikud õlletootjad tavaliselt teenivad, tuldi tänavu omadega kenasti toime.

Pihtla Pruulikoja meister Andrus Viil tõdes, et lisaks laatade vähesusele oli ka kaugemaid väliskülalisi vähem. Selle võrra oli müükki ehk veidi väiksem. "Samas on müük kui selline kõigest raha ja riigimaksud, aga olulisem on see, et inimene, kes Pihtla Pruulikoda ja Saaremaad külastab, saab aru, mida talle maitsta antakse, mis maitsega on tegemist ja miks maitse selline või teistsugune on," rääkis Viil.

Vähem tähtis pole tema sõnul seegi, mis lugu koduõllega kaasas käib. Inimesi, kes leidsid, et kohalik õlu jätab meeldiva maitseelamuse ja mälestuse, käis tema juures tänavu suvel palju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles