Mustjala koolilapsed treenisid keha ja vaimu

, Mustjala kooli huvijuht
Copy
Mustjala kooli külastas ka tuntud eesti maletaja Jaan Ehlvest.
Mustjala kooli külastas ka tuntud eesti maletaja Jaan Ehlvest. Foto: Erakogu

Mustjala lasteaed-põhikoolis oli 21.–25. september tõeliselt sportlik nädal. Igal koolipäeval toimus pärast tunde midagi sportlikku ja lõbusat. 

Esmaspäeval oli sügisene spordipäev, kus õpilased said võrrelda oma eelmise aasta tulemusi jooksus, kaugushüppes, palliviskes jne. Ikka ja jälle prooviti eelmise aasta tulemust parandada ja sõbrast paremini teha.

Teisipäeval kihas kogu Mustjala nagu sipelgapesa, sest kogu koolipere osales fotojahil – loodusbingol. Eesmärgiks oli Mustjalast üles otsida ja pildistada 20 objekti. Meeskondade kaptenid olid 7.–9. klasside õpilased. Meeskonnatöö tulemusena valmis kõigi objektidega Padleti poster. Kõik meeskonnad said oma ülesannetega suurepäraselt hakkama. Ka õpetajad olid oma meeskonnaga väljas. 

Kolmapäev oli mõttespordipäev, sest ka aju vajab treenimist. Sel päeval külastas meie kooli tuntud eesti maletaja Jaan Ehlvest. Pärast jutuajamist sai temaga ka veidi malet mängida. Duellile suurmeistriga asusid Markus Vinter ja õpetaja Reivo Vinter. Pärast malemängu õpetasid Reivo Vinter ja Paavo Vara lastele ka kabet. Loodame, et peagi osalevad meie kooli õpilased taas lauamängude võistlustel nagu aastate eest. 

Samal päeval toimus Kuressaares heategevuslik teatejooks, millest võttis osa ka meie kooli 8-liikmeline võistkond. Meie võistkond koosnes valdavalt noorematest õpilastest, aga võistles 6. klasside arvestuses ja esindas meie kooli väärikalt. Võistkonda kuulusid Luisa-Lee Rääk, Riste Nellis, Risto Klee, Rasmus Lõhmus, Kenert Tuvike, Trevor Lõhmus, Lucy Lõhmus ja Anete Pahapill.

Neljapäeval toimus liiklusteemaline ohutuspäev, mille viis läbi maanteeamet. Lapsed said teha jalgratastel vigursõitu, lahendada liiklusteste, kontrollida oma ratta seisukorda ja muud põnevat. Maanteeamet jagas rohkelt praktilisi auhindu ja vaatas üle kaasavõetud jalgrattad, et kas nendega võib muretult sügishooajale vastu minna.

Spordinädala lõpetas reedel pallimängupäev, kus kogu kool mängis rahvastepalli.

Peale sportimise osales meie kool sel nädalal ka maailmakoristuspäeval, korjasime kokku 13 kilo erinevat prügi ja 110 grammi suitsukonisid.

Kes teeb, see jõuab!

Tublimad saavad auhinnatud veerandi viimasel koolipäeval. Tore, et ka ilmataat andis sel nädalal omalt poolt parima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles