Erihooldekodu vastased esitavad vallale vaide

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
Saarte Hääle ajakirjanikega poolteise nädala eest kohtuma tulnud linlased lubasid oma õiguste eest võidelda vajadusel kohtuni välja.
Saarte Hääle ajakirjanikega poolteise nädala eest kohtuma tulnud linlased lubasid oma õiguste eest võidelda vajadusel kohtuni välja. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuressaare Marientali ja Lilleküla elanikud esitavad vaide Saaremaa vallavolikogu otsuse peale müüa kaks Sirge tänava kinnistut AS-ile Hoolekandeteenused. “Vald ei ole põhjendanud oma otsust, miks peab erihoolekande klientidele maja ehitama just Sirgele tänavale,” ütles Kaare tänaval elav Ants Raik.

Raiga hinnangul pole vallavalitsus linlasi oma plaanidest Sirge tänav 1 ja 4 kinnistu osas piisavalt teavitanud ega arvestanud nende arvamusega. “Alles 10. märtsil said inimesed ajalehte lugedes teada, mis plaanid Sirge tänava kruntide osas on,” ütles Raik. 

Tema sõnul korraldas vallavalitsus sel teemal küll videokoosoleku, ent plaanitud poolteise tunni asemel kestis see vähem kui pool tundi. “See lõpetati põhjendusega, et küsimusi ei ole, aga küsimusi alles trükiti,” rääkis Raik. “Projekteerimistingimuste avalikust arutelust juunis saime teada üldse alles eelmisel õhtupoolikul.”

Vaide esitavad vallale Sirge ja Kaare tänava korteriühistud ja Lilleküla elanikud. Raiga sõnul pole allkirju kavas uuesti koguma hakata – need on juba varem vallale üle antud. 

Saarte Hääle ajakirjanikega poolteise nädala eest kohtuma tulnud linlased lubasid oma õiguste eest võidelda vajadusel kohtuni välja.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles