JUHTKIRI Kullaprooviga töötaja

Saarte Hääl
Copy
Südamed.
Südamed. Foto: unsplash.com

Inimene võib tegutseda aastaid oma valdkonnas, ilma et ta selle vastu erilist huvi tunneks. Küllap tuleb siit ka väljend "tööl käima". Samas see, kes teeb oma tööd südamega, tunneb oma ala hästi ning püüab selle arengule ka omalt poolt kaasa aidata. Mis sellest, et tema amet ei pruugi olla kergete killast. 

Toiduainetööstuse heast käekäigust oleme huvitatud kõik – sellest ju sõltub, kui rikkalik ja kvaliteetne on toit meie laual. Mis omakorda on võimalik vaid siis, kui toidutootmises tegutsevad inimesed teevad oma tööd hoolikalt ja pühendunult.  

Eile kuulutas toiduliit Südamega Tegijaks Saaremaa Lihatööstuse tootmismeistri Ave Kuuse. 34 aastat ettevõttes töötanud ning 23 aastat sellest tootmisosakonda juhtinud naist võib liialdamata nimetada kullaprooviga töötajaks.

Saaremaa Lihatööstuse tooteid oskavad hinnata tarbijad nii kodusaarel kui ka kaugemal. 

See, et Saaremaa Lihatööstusse tuli juba teine Südamega Tegija tiitel, on ettevõtte jaoks samuti omamoodi kvaliteedimärk.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles