Koolivaheajal spordi, meisterda, küpseta ja mängi!

Kristina Õun
, Reporter
Copy
VAHEAEG JOOGAGA: Koolivaheajanädalal saavad lapsed joogaõpetaja Kerli Adovi juhendamisel nii Kuressaares kui ka Orissaares osa “jooga-lõbustuspargist”, millesse kuulub lisaks joogale ka rollimäng ning reikijooga programmi puhul saavad lapsed ka väikese reikiteraapia. Pildil joogaõpetaja kõrval Loviise (vasakul) ja Tuuli.
VAHEAEG JOOGAGA: Koolivaheajanädalal saavad lapsed joogaõpetaja Kerli Adovi juhendamisel nii Kuressaares kui ka Orissaares osa “jooga-lõbustuspargist”, millesse kuulub lisaks joogale ka rollimäng ning reikijooga programmi puhul saavad lapsed ka väikese reikiteraapia. Pildil joogaõpetaja kõrval Loviise (vasakul) ja Tuuli. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Alanud koolivaheaja sisustamiseks ja lõbusaks ajaveetmiseks leidub Saaremaal lastele mitmesuguseid võimalusi: võib nii sporti teha, maalida, koos meisterdada, oma kokkamisoskusi arendada kui ka Saaremaa muuseumis nutimängu mängida.

Saaremaa spordikool pakub 20.–22. oktoobril Kuressaare spordikeskuses sportlikku koolivaheaega, kuhu on oodatud 7–10-aastased lapsed. 

Et vaheaeg ei mööduks vaid teleka või mõne muu ekraani ees igavledes ning lapsed saaksid aktiivselt aega veeta, tegeleb nendega teisipäevast neljapäevani kell 12–14 treener Ulvi Moks. Lastel tuleb kaasa võtta vahetusjalanõud. Päevapilet maksab 1.50 ja kolme päeva pilet 3 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles