Valjala rahvamaja hakkab juhtima Triin Kald

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
Praegu töötab Triin juhataja ja treenerina MTÜ-s MoSo Stuudio. Valjala rahvamaja juhatajana alustab ta 14. detsembril.
Praegu töötab Triin juhataja ja treenerina MTÜ-s MoSo Stuudio. Valjala rahvamaja juhatajana alustab ta 14. detsembril. Foto: Erakogu

Lapsehoolduspuhkusele läinud Valjala rahvamaja juhataja ajutiseks asendajaks valiti nelja kandidaadi seast Triin Kald.

Kald peab selles ametis oluliseks hoida ja arendada head koostööd valla ja kohalike asutustega, nagu Valjala kool, lasteaed ja raamatukogu. “Mind innustab soov pakkuda tervele siinsele kogukonnale koosolemise rõõmu, mitmekülgset huvitegevust ja vahvaid üritusi,” lausus ta.

“Triinu tugevuseks said lisaks kõrgharidusele kindlasti tema omandatud lisateadmised projektide algatamise, koostamise ja juhtimise alal, töötasustamise ja motiveerimise alal, personali planeerimise ning kommunikatsiooni juhtimise alal,” selgitas vallavalitsuse kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Aarne Põlluäär.

Triin Kald on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli Kuressaare kolledži turismi- ja toitlustuskorralduse eriala ning omandab hetkel magistrikraadi Tartu ülikooli sotsiaal- ja haridusteaduskonnas ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja erialal. Praegu töötab Triin juhataja ja treenerina MTÜ-s MoSo Stuudio. Valjala rahvamaja juhatajana alustab ta 14. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles