GOSPA sai peo eest hoiatuse

Kristina Õun
, Reporter
Copy
HEA OHUTU PAIK: Eesti ärieliidi esindajad tulid Saaremaale pidutsema Tallinnast, kus iga päev lisandub kolmekohaline arv Covid-19 positiivseid. Mida oleks kevadel arvatud Tallinnas, kui mitusada saarlast oleks mõnes pealinna hotellis samasuguse erapeo korraldanud?
HEA OHUTU PAIK: Eesti ärieliidi esindajad tulid Saaremaale pidutsema Tallinnast, kus iga päev lisandub kolmekohaline arv Covid-19 positiivseid. Mida oleks kevadel arvatud Tallinnas, kui mitusada saarlast oleks mõnes pealinna hotellis samasuguse erapeo korraldanud? Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Pärast tõenditega tutvumist otsustas terviseamet teha Saaremaa Georg Ots Spa Hotellile novembri lõpul toimunud rahvarohke sünnipäevapeo eest hoiatuse.

Terviseamet ütles möödunud aasta lõpus, et see, kas ja missugused sanktsioonid võivad menetluse lõpul spaahotelli jaoks järgneda, oleneb suuresti tõenditest ning kui terviseamet peaks tuvastama eksimusi, võib järgneda hoiatus või ettekirjutus. Välistatud ei olnud ka trahv.

“Praeguses olukorras, kus meil on epideemiline levik, on tulemuslikum tegeleda ennetusega, mitte trahvimisega. Ennetusmeetmed ja üleriigilised piirangud on seatud selleks, et piirata viiruse levikut. Hoiatuse eesmärk on sellele tähelepanu pöörata,” ütles Kirsi Pruudel terviseameti kommunikatsiooniüksusest. Terviseamet alustas Saaremaa Georg Ots Spa Hotelli suhtes menetlust möödunud aasta lõpus – põhjuseks novembri lõpul toimunud Nordecon Betooni juhtivtöötaja rohkete külalistega peetud juubelipidu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles