VASTUKAJA Poolik lahendus ei ole lahendus!

Saarte Hääl
Copy
Saaremaa vallavalitsus
Saaremaa vallavalitsus Foto: Liina Õun

Ma ei mõista, mis kasu on Saaremaa vallavalitsuse otsusest lõpetada kaheks nädalaks huvitegevus üksnes vallale kuuluvatel pindadel, kui igal pool mujal saab see jätkuda. 

Selline otsus seab valla pindadel tegutsevad treenerid ja ringijuhid, aga ka neis trennides ja ringides osalejad võrreldes erapindadel tegutsejatega ebavõrdsesse seisu. 

Pealegi – need, kes on varem valla ruume kasutanud ja piirangute vajalikkusest aru ei saa või ei hooli, leiavad ikka võimaluse kusagil mujal koos käia või koos trenni teha. Oma tutvusringkonnast olen kuulnud, et just nii tehaksegi.    

Vallavanem võib ju loota, et eraspordiklubid ja muud huvitegevuse korraldajad oma tegevust piiravad. Iseasi on see, kas keegi seda tegema vaevub. Kuni otsest käsku uksi kinni panna pole, aetakse oma asja ikka edasi, olgu haigestumus Saaremaal kui suur tahes. Ja suur see on, kui nakatunute arvu vaadata. 

Meil kõigil peaks olema üks eesmärk – viiruse levik kontrolli alla saada. Praeguste otsuste valgel näib see küll võimatu missioon olevat. 

Katrin Kuressaarest (nimi on toimetusele teada) 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles