Aastapreemia said Urmas Randma ja Alver Kivi

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
Urmas Randma.
Urmas Randma. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kultuurkapitali Saaremaa ekspertgrupp andis aastapreemiad malefestivali korraldanud Urmas Randmale ja spordiajakirjanik Alver Kivile. 

Leisi kandist pärit kergejõustikutreener ja maleentusiast Urmas Randma pälvis preemia Saaremaa I malefestivali korraldamise eest, mis viis Saaremaa Eesti malekaardile. Septembris koroonapandeemia kiuste toimunud kõrgetasemeline turniir sai asjaosalistelt tugeva tunnustuse. 

Alver Kivi
Alver Kivi Foto: Saarte Hääl

Alver Kivi on Saaremaa spordielu kajastanud aastakümneid. Ta on panustanud mitme ala arengusse ja talletamisse. Viimati andis ta välja Saaremaa ralli ajalugu kajastanud raamatu. Tema loodud internetiportaal Saaremaa Spordisõber on kõige paremini Saare maakonna spordiinfot kajastav meedium. 

Saaremaa spordiliit kuulutas välja ka eripreemiad: aasta spordihing on Taivu Uljas, spordisõber Silveston OÜ, spordiõps Endel Tustit ning klubijuht Mati Mäetalu. 

Eesti olümpiakomitee annab alates 2009. aastast igas maakonnas välja preemia “Aasta sportlik perekond”, preemia saaja valivad maakondlikud spordiliidud. Saare maakonnas osutus seekord valituks perekond Puiestee, kuhu kuuluvad Kent, Meelika, Kennet, Ron Sebastian ja Joonas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles