TOIT Knihviga kartulisalat Eesti riigi sünnipäevaks

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
PIDUPÄEVAROOG VALMIGU: Triinu Saluse ja Vadim Baibuzani sõnul pole kilusalatit teha sugugi keeruline.
PIDUPÄEVAROOG VALMIGU: Triinu Saluse ja Vadim Baibuzani sõnul pole kilusalatit teha sugugi keeruline. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kiluvõileib maitseb? Miks siis mitte proovida, kuidas maitseb kartulisalat, kuhu singi või vorsti asemel on tükeldatud hoopis kilu. 

Kartulisalatit teeb igaüks isemoodi. Kui üks paneb salatisse herneid või tükeldab porgandit, siis teine isegi ei mõtle sellele. Mõni leiab, et parim on hapu- või marineeritud kurk, teine eelistab ikka värsket. On sibulaga ja sibulata kartulisalateid. Neid, kus kasutatud majoneesi ja neid, kus mitte. 

Aga kartulisalat kiluga? Ehkki esiti võib selline mõte tunduda võõras, miks mitte proovida. Näiteks Eesti Vabariigi aastapäevaks. On ju kilu eestlase rahvustoit.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles