7-aastane Saaremaa tüdruk proovib kätt äritegevuses

Kristina Õun
, Reporter
Copy
NOOR ETTEVÕTJA KUTSUB OSTMA: Merybel käib päevas mitu korda vaatamas, kas tema ema ja isa abiga püstipandud müügipunktis on ka kliente käinud.
NOOR ETTEVÕTJA KUTSUB OSTMA: Merybel käib päevas mitu korda vaatamas, kas tema ema ja isa abiga püstipandud müügipunktis on ka kliente käinud. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Leisi kooli 1. klassi õpilane Merybel otsustas distantsõppe enda jaoks hulga põnevamaks muuta ning proovida selle kõrvalt kätt äritegevuses. Nõnda müüb ta nüüd Eikla–Karja maanteel Nava küla bussipeatuses vahtramahla ja kodukanade mune.

Merybeli ema Merle Kiiver ütles, et kui nad selle nädala esmaspäeval olid lahketelt puudelt saanud viis liitrit vahtramahla, oli üsna pea selge, et kõike seda pere ise ära ei tarbi. 

“Mõtlesime, mis me sellega siis teeme, ja Merybel pakkus, et paneme müüki!” rääkis Merle. Et oleks koht, kus mahla müüa, otsustati tee äärde väike müügipunkt korraldada. “Leidsime kuurist veidi kraami ja kloppisime miskit kahe tunniga kokku. Merybel pani sinna püsti ka oma mängutelgi, kuhu sisse läks vana veinitünn, millele on auguke sisse tehtud. Sinna saavad kliendid raha jätta.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles