Ringtee ärikeskus kavandab laiendust

Mehis Tulk
, toimetaja
Copy
KESKUSEHOONE on kavandatud ühekorruselise kaubandushoonena, mis on jagatud eraldiseisvateks büroo- ja laopindadeks, mida on võimalik üksteisest sõltumatult kasutusele võtta või neid omavahel liita suuremaks äripinnaks.
KESKUSEHOONE on kavandatud ühekorruselise kaubandushoonena, mis on jagatud eraldiseisvateks büroo- ja laopindadeks, mida on võimalik üksteisest sõltumatult kasutusele võtta või neid omavahel liita suuremaks äripinnaks. Foto: RINGTEE ÄRIKESKUS /SIKASSAARE VANAMETALL

Ringtee ärikeskus plaanib Kuressaarde Kalevi tänavale püstitada sel aastal veel ühe lao- ja büroohoone, millest osa täidavad ärikeskuse praegused, osa aga uued rentnikud.

“Osa keskuses tegutsevatest ettevõtetest laieneb, samas on ka päris uusi kliente tulemas,” ütles keskuse projekti üks eestvedajaid Herki Sai. Ta lisas, et Ringtee keskuse nime kandev kaubandushoone tuleb olemasoleva keskusega sarnane nii visuaalselt kui ka ülesehituselt, kuid väiksemate pindadega. “Selle maja kontseptsioonis on rohkem sajaruuduseid pindu väiksematele ettevõtetele, kes nii palju ruumi ei vaja,” lausus Sai.

Kokku on uues arenduses ca 1500 m² üüritavat pinda. Hoone on planeeritud Kalevi tänava poolsesse äärde juurdepääsuga nii Kalevi tänavalt kui ka ringteelt. 

Selle aasta jooksul valmiva keskuse rajamiseks omandas Sikassaare Vanametall OÜ firmalt Saare Vesta veebruari alguses Kalevi 24 ja 28 kinnistud. Selle kuu lõpuks on plaan jõuda ehitusloa taotluse esitamiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles