Läätsa ettevõtja ei jäta liiklusohutust nõudes jonni

Raul Vinni
, ajakirjanik
Copy
LÄÄTSA PUHKEKESKUSE ARENG sai hoo sisse 2018. aastal, kui endise Läätsa kauplusehoone asemele kerkis konverentsi- ja peomaja.
LÄÄTSA PUHKEKESKUSE ARENG sai hoo sisse 2018. aastal, kui endise Läätsa kauplusehoone asemele kerkis konverentsi- ja peomaja. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Läätsa puhkemajade juht Tiit Reinfeld pöördus taas transpordiameti poole, et Läätsale määrataks kiirusepiirang ja ehitataks ohutussaarega ülekäigukoht. 

Varem on amet eitavalt vastanud nii Läätsa elanike samateemalistele ettepanekutele seoses Läätsat läbiva maantee uuendustöödega kui ka külaelanike mullu detsembris tehtud samasisulisele pöördumisele. 

“Kas tõesti peab juhtuma halvim?” küsisid toona elanikud ja nüüd Tiit Reinfeld. Muret teeb Läätsa rahvale, et kuigi külavahel on kiirusepiirang 70 km/h, ei pea autojuhid sellest kinni. Eriti ohtlikud on täislastis raskeveokid.

Maanteeamet vastas detsembris eitavalt nii kiirusepiirangu, valgustuse kui ka ohutussaarega ülekäigukoha ettepanekule. Projekti järgi tuleb Läätsale tavaline valgustamata teeületuskoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles