K, 5.10.2022

Ettevõtted panevad rõhku tervisliku toidu tootmisele

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Ettevõtted panevad rõhku tervisliku toidu tootmisele
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
AURUTATUD TOOTED ON TERVISLIKUD, kinnitavad Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi ja tootmisjuht Illimar Poopuu.
AURUTATUD TOOTED ON TERVISLIKUD, kinnitavad Saaremaa Lihatööstuse peatehnoloog Malle Mägi ja tootmisjuht Illimar Poopuu. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kuna nõudlus tervisliku söögikraami järele aina kasvab, on sellega arvestanud ka Saaremaa toidutootjad. 

Peamiselt pagari- ja kondiitritooteid valmistava OÜ Saare Leib sortimenti kuulub ka viis sorti müslit, millest suurema osa saadab ettevõte mandrile. 

“Saaremaa müslid on hinnas nii kohapeal kui ka mujal Eestis,” kinnitas Saare Leiva juhataja Janar Vaima. Tema sõnul on ettevõtte müslide seas kõige popim toode pähklimüsli – meega röstitud käsitöömüsli, mille koostises on 26% pähkleid. 

Märksõnad
Tagasi üles