Nasva ja Abruka saavad volleväljakud

Saarte Hääl
Copy
KÕRGEMALE, KAUGEMALE! Nasva lapsed Tomi Jelissejev, Kert Käsper, Kris Jelissejev, Liis Jaansen, Karita Kuldsaar, Karola Kuldsaar, Grete Linda Peedi ja Säde Kalamees näitasid väsinud kossuväljakul, kuidas neil kaugushüpe välja tuleb. Väljaku serval istub pisike Kateriin Kuldsaar.
KÕRGEMALE, KAUGEMALE! Nasva lapsed Tomi Jelissejev, Kert Käsper, Kris Jelissejev, Liis Jaansen, Karita Kuldsaar, Karola Kuldsaar, Grete Linda Peedi ja Säde Kalamees näitasid väsinud kossuväljakul, kuidas neil kaugushüpe välja tuleb. Väljaku serval istub pisike Kateriin Kuldsaar. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Konkursi „Võrguplatsid korda!“ rahvahääletuse tulemusena saab uue võrkpalliväljaku Nasva ning projekti žürii otsusega ehitatakse volleväljak Abruka saarele.

Eesti Võrkpalli Liidu ja Oma Ehitaja koostöös toimuva „Võrguplatsid korda!“ projektis sai Nasva rahvahääletusel teise koha ning Abruka valiti kuue zürii poolse meelisprojekti sekka.

Aastate jooksul on Eesti Võrkpalli Liit koostöös Credit24, Oma Ehitaja ning Tallinna Spordi-ja Noorsooametiga korrastanud ja rajanud 110 võrkpalliväljakut. Nii jõuame sel suvel 120 väljakuni. Projekti suurtoetajana jätkab ehitusettevõte Oma Ehitaja, kes tarnib väljakute korrastamiseks ja komplekteerimiseks vajalikud vahendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles