Hooldekodukoha võib vajadusel saada kasvõi kohe

Monika Metsmaa
, Toimetaja
Copy
VABU KOHTI JAGUB: Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Inna Kase sõnul vabu üldhooldekodukohti praegu jagub – näiteks hooldekodus Saaremaa Valss.
VABU KOHTI JAGUB: Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Inna Kase sõnul vabu üldhooldekodukohti praegu jagub – näiteks hooldekodus Saaremaa Valss. Foto: Siim Metsmaa / Saarte Hääl

Kui veel paari aasta eest pidi Saaremaal hooldekodukoha saamiseks pikas järjekorras ootama, siis praegu on järjekorrad lühikesed või puuduvad sootuks.

“Saaremaa vallas on praegu üldhooldekodudes teenuskohti saada,” ütles Saaremaa vallavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Inna Kask. “Küll võib olla järjekord siis, kui soovitakse saada teenusele konkreetses hooldekodus.”

“Järjekorda Saaremaal põhimõtteliselt pole sellest ajast peale, kui Saaremaa Valss võttis 2019. aastal kasutusele oma maja kolmanda korruse ning teenusepakkujana tuli juurde Südamekodu Upal,” ütles Saaremaa Valsi juhataja Heli Kaer. “Võib küll juhtuda, et ei saa kohta kohe täna just sinna hooldekodusse, kuhu soovid.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles