Sõrve suunal on liiklus häiritud augusti lõpuni

Ain Lember
, Toimetaja
Copy
Sõrve maanteel alustatud tööd on jõudnud järjega Põduste jõeni. Järgmine suurem töö on silla rajamine, seejärel saab uue teelõigu Aia tänavaga ühendada.
Sõrve maanteel alustatud tööd on jõudnud järjega Põduste jõeni. Järgmine suurem töö on silla rajamine, seejärel saab uue teelõigu Aia tänavaga ühendada. Foto: Gunnar Siiner / Saarte Hääl

Teetööde tõttu Tori jõe ja WOW-keskuse vahelisel teelõigul peab Sõrve poole sõitja arvestama ooteajaga valgusfoori taga.

Lauri Matto
Lauri Matto Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

AS-i Merko Ehitus objektijuht Lauri Matto ütles, et selline olukord, kus korraga käib liiklus vaid ühel teepoolel ja liiklust reguleerib valgusfoor, kestab Sõrve poole suunduval teelõigul kuni asfaltkatte panekuni. “Asfalteerima hakkame augustis, seega tuleb ikkagi augusti lõpuni ära kannatada,” lausus Matto. Valgusfoori taga tuleb oodata umbes kaks minutit, vähemalt eile oli see nii. Objektijuht sõnas, et infotahvlid ja suunaviidad pani tee-ehitaja Sõrve suunal sõitjatele välja ka Kuressaare ringtee juurde. Suunaviit soovitab Sõrve poole sõitmiseks kasutada lahtedevahelist teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles